Makoisat


MANSIKKABINGOT


19.6.2022
ja 3.7.2022 klo 18


Hirvijoen
Nuorisoseuralla, Hirvijoentie 53, 62290 Hirvijoki


Kahvitarjoilu


Buffetissa
karkkia ja höyrymakkaraa


Tervetuloa!


Hirvijoen
nuorisoseuran väki


Bingotoiminta Hirvijoen nuorisoseuralla

Hirvijoen bingolla on jo pitkät perinteet. Suosittu bingo pyörii sunnuntai-iltaisin klo 18. Suosituimpia peli-iltoja lienee kinkkubingot joulun alla. Seuraa bingopäiviä Lapuan Sanomista sekä näiltä sivuilta.

Bingoa pyörittävät aktiiviset kyläläiset talkoovoimin sekä bingoiltoina toimivaa buffettia hoitaa kylän nuoriso. Bingotoiminta on nuorisoseuran tärkein tulonlähde.

Bingoillat ovat tilaisuuksia, johon voi osallistua lunastamalla yhden tai useampia pelilipukkeita. Palkintoina on lahjakortteja, kahvia, sokeria ja tiettyinä määrättyinä päivinä mansikkaa ja joulukinkkuja.

Bingopelin numeroiden satunnaisarvonta suoritetaan manuaalisena palloarvontana. Arvotut pallot asetetaan niille tarkoitettuihin lokeroihinsa ja niiden perusteella voidaan suorittaa ruudukoiden tarkistus.

Arvonta suoritetaan numero kerrallaan. Pelilipukkeeseen merkinnät on tehtävä jokaisen arvotun numeron jälkeen joko rastilla tai ympyrällä tai siihen tarkoitukseen tehdyllä merkintätussilla.

Yhden (1) rivin bingo muodostuu, kun kaikki samalla vaakarivillä olevat numerot on merkitty. Syntynyt bingo ilmaistaan kuuluvasti ilmoittamalla `bingo`. Kahden (2) rivin bingo muodostuu, kun samassa ruudukossa on kaksi vaakariviä. Samalla tavalla jatketaan 3-rivin bingoon. Lisäksi käytetään nurkkabingoa, joksi hyväksytään joko pikkuruudukon nurkat tai koko pelilipukkeen isot nurkat.

Pelin hoitaja vastaa bingon tarkistuksesta yhdessä palkintojenjakajan kanssa. Viimeksi arvottu numero on oltava mukana ilmoitetussa bingossa. Muussa tapauksessa bingo on mitätön ja peliä jatketaan, kunnes oikea bingorivi löytyy. Jos kaksi tai useampia pelaajia saa 3-rivin bingon yhtä aikaa, voitto jaetaan tasaosiin. Pelien voitonjako määräytyy pelikohtaisten sääntöjen mukaisesti.