LAPUAN HIRVIJOEN NUORISOSEURA Ry / VUOKRAUSEHDOT 21.3.2022

Vuokrahinta:

Hirvijoen Nuorisoseura ry jäsenille viikonloppu 2 vrk (pe-su) 200 euroa sisältäen vesi- ja sähkömaksun. Vuokraaja huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

ei jäsen/ Viikonloppu 2 vrk (pe-su) 250 euroa sisältäen vesi- ja sähkömaksun. Vuokraaja huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Päivä / iltatilaisuus 50-100 euroa sisältäen vesi-ja sähkömaksun. Vuokraaja huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Tilan vuokraus yli 2 vrk ( ti-su) Hirvijoen Nuorisoseura ry jäsenille 350 euroa sisältäen vesi- ja sähkömaksun. Vuokraaja huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden. Tilan vuokraus yli 2 vrk ( ti-su) ei jäsen 400 euroa sisältäen vesi- ja sähkömaksun. Vuokraaja huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Vuokrauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Vuokrauksen / varauksen peruutuksesta alle 1 kk peritään 50 euron varausmaksu. Vuokraajan on oltava täysi-ikäinen. Avain noudetaan ja palautetaan sopimuksen mukaan

Tilojen vuokraan sisältyy - tilojen ja kalusteiden käyttö- siivousaineet ja välineet- pihan auraus talvella ja nurmialueen hoito kesällä- Hirvijoen maa-ja kotitalousnaiset vuokraavat astiastoa ja kahvinkeittimiä.

Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille ja kalusteille aiheuttamansa vahingot täysimääräisenä. Vuokraaja on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuivat tiloissa olleiden toiminnasta ja tai huolimattomuudesta. Tupakointi sisätiloissa ehdottomasti kielletty! Jätä tilat siivottuna, lukitse ovet, luovuta avaimet ja ilmoita, jos jotain menee rikki tai epäkuntoon.

Vuokrauksesta vastaava: Kirsi Jäätteenmäki 040 5328273 / www.hirvijoki.com